Почивки Турция - самолет - Uni Holidays

 
Ранни записвания Турция
Нетърпеливи ли сте да планирате следващата си почивка? Мечтаете ли за екзотични дестинации, старинни градове и спа удоволствия? Е, ако е така, имаме една добра новина. Не само, че може още от сега да организирате лятната си почивка, но ще си спестите и значителна част от стойността й, ако се възползвате от ранните записвания, които предлагат туристическите агенции. Ранните записвания имат доста предимства, като се започне от по-ниската цена. Ако сте ограничени във финансово отношение, ранните записвания могат да бъдат вашата възможност да посетите желана от вас дестинация. От друга страна, колкото по-рано направите своята резервация, толкова повече време ще имате да се подготвите и да се запознаете с мястото, което ще посетите, неговата история, култура и забележителности. Единственото нещо, което трябва да направите е да планирате предварително своята отпуска, за да сте сигурни, че ще може да пътувате в съответния период, за който сте направили ранно записване.
Една от дестинациите, която може да посетите, възползвайки се от промоционалните условия на ранното записване е Турция, и по точно Кушадъсъ. Кушадъсъ ще ви предложи изобилие от исторически и културни забележителност, спа глезотии, плажни забавления, богата кухня, интересен нощен живот и много още. Вижте някои от най-популярните атракции на този турски курорт.
Ефес
Ефес е един от най-красивите древни градове и се намира съвсем близо до Кушадъсъ. През различните периоди на своето съществуване градът е населяван от различни цивилизации, всяка от които е оставила своята следа по един или друг начин.
Турската баня
Турция е модерна страна, която е заменила доста от ориенталските си традиции с модерни такива. За щастие обаче има неща, които не са се променили и до днес. Едно от тези неща е турската баня. Тази старинна спа процедура включва масаж и третиране на кожата и косата с различни природни съставки.
Нощен живот
В много от заведенията в Кушадъсъ се организират специални вечери, включващи местни кулинарни специалитети, фолклорна музика, традиционни танци и много веселба.
Всички топ почивки