Екскурзии Великден - Uni Holidays

 
Екскурзии Великден

Тази година Великден се пада на 16-ти април. Традиционно около празника се събират няколко почивни дни, през които може да си организирате кратка екскурзия до близка дестинация, или пък защо не по-дълга почивка, стига да не сте ангажирани на работното място. Каквото и да решите, сега е времето да се запознаете с предложенията на туристическите агенции и да направите резервации. За да ви улесним, направихме малка справка, относно офертите за екскурзии за Великден и ви предлагаме да се запознаете с няколко от възможните дестинации. Може би ще изберете някоя от тях за вашата екскурзия за Великден.

Тасос, Гърция
В Гърция хората са доста религиозни и пазят традициите свързани с Великден. Един от най-характерните местни обичаи е боядисването на яйца с червена боя, символизиращо прераждането на природата. На Великден задължително се пече агне.

Кушадасъ, Турция
Повечето хора в Турция са мюсюлмани и не празнуват Великден, но пък топлият климат тук е предпоставка да прекарате няколко спокойни дни, наслаждавайки се на плажовете, водата и слънцето.

Рио Де Жанейро, Бразилия
Ако имате достатъчно свободно време и ви се иска да посетите някоя по-далечна дестинация, защо да не отскочите до Рио и да опознаете местната култура и забележителности?

Всички топ почивки